Seria de documentare ""Planeta la control"" pune sub lupa analizei 12 dintre cele mai incitante fenomene stiintifice si mistere neelucidate ale istoriei noastre. Nu e fictiune, ci doar stiinta pura. De la Supercutremure si Supervulcani la Contac

Seria de documentare ""Planeta la control"" pune sub lupa analizei 12 dintre cele mai incitante fenomene stiintifice si mistere neelucidate ale istoriei noastre.

Nu e fictiune, ci doar stiinta pura. De la Supercutremure si Supervulcani la Contact extraterestru, documentarele examineaza fenomene inexplicabile, mistere bizare si stiinta planetei in care traim, folosind ultimele descoperiri in stiinta moderna, dar si contributiile unor experti de seama.

VICTIME. Puterea enorma a cutremurelor a ucis peste un milion de oameni doar in ultimul secol si, cum populatia oraseleor moderne se inmulteste cu o viteza uluitoare, potentialele pierderi de vieti omenesti cresc drastic. In acest documentar, supravietuitorii celui mai mare cutremur din America, care a distrus orasul Valdese din Alaska, in 1964, repovestesc acele momente de cosmar. Il vom cunoaste si pe omul de stiinta rus, stabilit in California, profesorul Vladimir Keilis-Borok, care pretinde ca a gasit metoda de prezicere a cutremurelor. (Raluca Grintescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.