Nu demult, sistemul de plati online era subiect tabu pentru Romania, dar, o data cu dezvoltarea sectorului IT&C romanesc, a devenit o necesitate, ajungandu-se in 2005 ca vanzarile online de pe piata IT&C sa fie de 5% din totalul vanzarilor pe

Nu demult, sistemul de plati online era subiect tabu pentru Romania, dar, o data cu dezvoltarea sectorului IT&C romanesc, a devenit o necesitate, ajungandu-se in 2005 ca vanzarile online de pe piata IT&C sa fie de 5% din totalul vanzarilor pe acest segment din Romania.
Dar ce face de fapt un procesator de plati online? Cam tot. In afara de site-ul propriu-zis si de o baza de date cu produsele sau serviciile ce se doresc a fi vandute, nu iti mai trebuie nimic. De la designul personalizat al site-ului pana la acceptarea platilor cu cardurile existente in Romania (VISA, VISA Electron, MasterCard si Maestro), cat si din afara (AMEX, JCB, DinersClub etc.), aplicarea de filtre antifrauda, calculare taxe de transport, notificari la aprobarea platii de catre banca, rapoarte privind vanzarile, interfata online de administrare, generare de link-uri si butoane, server securizat SSL si sistemul de comanda, toate cad in sarcina procesatorului de plati.
In primul rand, procesatorul elimina comenzile false.
In acest fel, livrarea produselor catre client se face numai dupa ce procesatorul de plati va confirma plata acestuia.

APARAT DE AER CONDITIONAT PLATINIUM AN 09 HRW


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.