Semifinalista ultimei editii a CM a dezamagit la prima aparitie din turneul final, desi a invins la limita una dintre echipele ajunse din intamplare prin Germania. Unul dintre meciurile care vor mai fi rememorate doar prin intermediul statisticilo

Semifinalista ultimei editii a CM a dezamagit la prima aparitie din turneul final, desi a invins la limita una dintre echipele ajunse din intamplare prin Germania.

Unul dintre meciurile care vor mai fi rememorate doar prin intermediul statisticilor a fost salvat, in mare parte, de cele trei reusite.
EXECUTIE. Lipsiti de antrenor in primele zile ale competitiei, intrati in greva din cauza neprimirii primelor pentru calificare si a diurnelor, togolezii au deschis scorul in urma unei faze de exceptie creata de Kader (a€™31). Executia anonimului african a fost singura realizare notabila din prima repriza. Biciuiti de selectionerul olandez Dick Advocaat si inspirati de mijlocasul lui Manchester United, Ji Sun-Park, sud-coreenii au controlat ostilitatile dupa pauza.
NORMALITATE. Li Chun-Soo a egalat rapid, in minutul 54, transformand o lovitura libera obtinuta de vedeta Park, in urma careia africanii au ramas si in inferioritate numerica. A fost momentul care a schimbat destinul partidei. La pamant, togolezii au primit, logic, si lovitura de gratie, in minutul 72. Eroul din urma cu patru ani al Coreii de Sud, Ahn Jun-Huan, l-a invins pe portarul Agassa cu un sut putin deviat din marginea careului de 16 metri, parafand debutul cu dreptul al asiaticilor.

COREEA DE SUD - TOGO 2-1


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.