Deputat de Bucuresti al Partidului Conservator
Varsta: 50 de ani este vicepresedinte al Camerei Deputatilor a mai fost deputat in legislaturile 1990-1992, 1992-1996, 1996-2000 este doctor in economie este initiatoare a peste 20 de propuneri
Deputat de Bucuresti al Partidului Conservator
Varsta: 50 de ani este vicepresedinte al Camerei Deputatilor a mai fost deputat in legislaturile 1990-1992, 1992-1996, 1996-2000 este doctor in economie este initiatoare a peste 20 de propuneri legislative Autoare a numeroase articole aparute in ""Tribuna Economica"" si ""Palatul de Justitie"", deputatul PC Daniela Popa a lansat la Editura Monitorul Oficial volumul ""Integrarea Romaniei in Uniunea Europeana: o optiune ireversibila"". ""Lupta pentru aderare este o competitie in primul rand cu noi insine; ea nu poate fi castigata decat daca interesul national este atestat prin sprijinul pe care intreaga comunitate il poate asigura"" este unul din mesajele pe care Daniela Popa vrea sa-l transmita prin intermediul acestei carti. Deputatul PC arata ca obiectivul final al aderarii tarii noastre este convergenta reala cu UE, subliniind totodata ca ""reforma in Romania nu este un proces care se va termina in momentul aderarii"". Pentru grija ca romanii sa fie mai bine informati in tot ceea ce priveste UE, astfel incat ei sa sprijine procesul aderarii in cunostinta de cauza, Jurnalul National o declara pe Daniela Popa ""Omul Zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.