Zece sportivi cu renume se afla, pe perioada verii, in echipa Romaniei, pe Coasta de Azur, care ii vor conduce pe cei 90 de tineri in competitia dintre patru tari, ce va fi transmisa, in iulie de Antena 1. Acest concurs cu traditie in Europa, care
Zece sportivi cu renume se afla, pe perioada verii, in echipa Romaniei, pe Coasta de Azur, care ii vor conduce pe cei 90 de tineri in competitia dintre patru tari, ce va fi transmisa, in iulie de Antena 1.
Acest concurs cu traditie in Europa, care se bucura de decenii de audiente extraordinare in statele participante, poarta numele de Jeux Sans Frontieres. Romania participa in premiera la acest joc, prin Antena 1, show-ul va fi transmis sub numele de ""Jocuri la Saint Tropez"" si va fi prezentat de Dan Negru (foto).
ECHIPA ROMANIEI. Regula competitiei prevede ca fiecare tara sa fie reprezentata de zece orase, iar fiecare echipa este alcatuita din noua tineri, condusi de un capitan vedeta. Astfel, Romania va intra in competie cu Ucraina, Rusia si Italia, prin echipele urmatoarelor orase, conduse de zece nume celebre: Iasi - Helmut Duckadam; Timisoara - Ioan Craciunescu; Craiova - Maria Olaru; Bacau - Doina Melinte; Sibiu - Mihai Leu; Brasov - Marius Urzica; Bucuresti - Florin Raducioiu; Constanta - Dana Sofronie; Targu-Mures - Monica Iagar si Cluj - Otilia Badescu. Probele vor fi teribil de amuzante, dar dificile deopotriva, urmand ca in finala sa se califice echipele cele mai puternice.
""Asa, la prima vedere, ucrainenii par adversarii cei mai de temut: sportivii lor arata impresionant, sunt inalti si bine claditi, niste munti de oameni"", spune Dan Negru, care a tras cu ochiul in taberele adverse. ""Francezii organizeaza de ani buni aceste jocuri, au vazut tot felul de vedete de televiziune cu fite, iar mofturile nu au ce cauta intr-o astfel de competitie importanta: prezentatorii care intarzie sunt penalizati cu 5.000 de euro, pentru fiecare jumatate de ora"", marturiseste Dan Negru.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.