In fiecare dimineata, in ibricul dambovitean incep sa se incalzeasca la foc mic toate scandalurile posibile si imposibile. Amorsate, puse la cale sau intretinute, scandalurile noastre cele de toate zilele incep sa fiarba, astfel incat, cam asa, pe la
In fiecare dimineata, in ibricul dambovitean incep sa se incalzeasca la foc mic toate scandalurile posibile si imposibile. Amorsate, puse la cale sau intretinute, scandalurile noastre cele de toate zilele incep sa fiarba, astfel incat, cam asa, pe la pranz, ibricul incepe sa faca bolboroci pe toate ecranele. Releele, satelitii, antenele nu mai prididesc deloc sa transmita scandalurile autohtone, cele mai multe dintre ele, scandaluri despre nimic. Aceiasi actori, aceleasi figuri, aceleasi distributii se perinda prin fata noastra, oferindu-ne un spectacol jalnic, un spectacol despre nimic, un spectacol despre orice si despre nimic. Si cu toate astea nu putem sa rezistam sa nu ne uitam, ba chiar, uneori, sa ne implicam, sa devenim patimasi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.