Modestie, echilibru, bunatate iesita din comun, nu vorbeste niciodata de rau despre nimeni. Nu vrea sa se umple de energie negativa.

Sta de vorba cu toti cei care au nevoie de un sfat sau o vorba buna, isi dirijeaza sotul atunci cand acesta parcheaza masina si, in general, sare in ajutorul tuturor. Are un instinct de conservare extraordinar. Este singura cantareata din lume care a castigat toate premiile Mozart, si nu numai. Am patruns in lumea Feliciei Filip si a sotului sau, Cristian Mihailescu, atrasi de realizarile lor exceptionale, dar si de farmecul discret al personalitatii si iubirii lor. Pentru ca dragostea este cea care razbate prin toti porii atunci cand ii vezi unul langa altul. Am indraznit sa cerem o definitie a divei... ""Diva este in primul rand un star. O stea"", spune Cristian Mihailescu. ""Au fost personalitati care au iesit o clipa si apoi au disparut in neant, din cauza ca nu au avut forta sa continue cu aceasta indarjire incredibila. Felicia Filip este artista care face 365 de zile pe an vocalize, cu exceptia anilor bisecti. Invata tot timpul. Aici este forta ei. De aceea sunt mai multe staruri decat dive. Se asociaza de multe ori diva divina, pentru ca diva depaseste uneori conditia pur umana a starului, tinde spre mit."" ""Daca m-as mai naste inca o data, tot in destin as crede si as cauta sa mi-l inteleg si sa mi-l parcurg. De multe ori in viata ai ocazia sa faci o alegere, avand mai multe posibilitati. Noi credem ca fiecare ACUM are un destin stralucit. Viata este o lupta, pentru ca noi intervenim, noi luptam"", afirma Felicia Filip. ""Destinul pe care ni-l traseaza Dumnezeu este destinul perfect al fiecarui om. Cu cat un om are mai mult succes si mai multa bucurie in viata inseamna ca a reusit intr-o proportie mai mare sa-si pastreze destinul trasat de divinitate"", continua ideea Cristian Mihailescu. ""Succesul acesta nu trebuie sa-l faci calcand pe cadavre"", conchide Felicia Filip.
NOSTALGIE. Fac parte din categoria celor care circula cu toate mijloacele de transport. Cu vaporul, avionul, trenul, masina, bicicleta. Inceputurile prieteniei dintre Felicia Filip si Cristian Mihailescu s-au infiripat in trenuri. In gara, asteptand trenul. Cateodata la 2 sau la 3 noaptea el o astepta, desi avea temperatura de peste 39 de grade, dar simtea nevoia sa-i faca o surpriza. ""M-a asteptat la toate trenurile pana cand am ajuns, apoi s-a facut bine"", isi aminteste cu nostalgie Felicia Filip. ""Exista acel mirific hol al trenului, care la un moment dat te poate face sa te izolezi. Exista masa de la geam, care iar te poate face sa te izolezi. Poti sa si lucrezi, poti avea si o relatie umana. In trenul vietii foarte rar suntem locomotiva. De multe ori suntem un vagon, cateodata de lux, confortabil, mai putin confortabil, uneori de marfa. Depinde foarte mult daca pe parcursul calatoriei vietii reusesti sa-ti imbogatesti bagajul spiritual sau il saracesti. Trebuie sa fii foarte atent la calitatea bogatiei, pentru ca a fi bogat inseamna mult sau foarte putin. Ce stiu sigur este ca am urcat in tren si nu numai in trenul vietii, ci si in trenurile care au venit.""

SUBJUGARE. Felicia Filip, o diva emotionanta care captiveaza publicul