Dupa ce mama Nadiei Comaneci a dezvaluit
franturi din copilaria fiicei sale, e usor de inteles de unde
curajul acesteia de a naste un copil la aproape 45 de ani.

Tot timpul Nadia spunea ca vrea sa faca ceva in viata. A reusit perfectiunea in gimnastica, a fugit ilegal din tara, s-a casatorit cu americanul Bart Conner. Si totusi, nu a fost de ajuns. Abia dupa nasterea micutului Dylan Paul, Nadia este implinita. ""Eu m-am nascut cu doua saptamani mai devreme, Dylan cu trei. Dar este atat de scump si de dulce, ca stam si il admiram nonstop. Ii spunem «Gogosel», pentru ca e delicios"", spune proaspata mamica despre cel botezat de presa americana ""Baby Boy Zece Comaneci"". Apropiatii spun ca fiul va ajunge mai cunoscut decat mama deoarece... s-a nascut mai devreme ca Nadia.
UNICA. Vesela, modesta, comunicativa. A inceput gimnastica in niste baraci de la marginea orasului Onesti, dar a ajuns rapid idolul tuturor fetitelor.
Adrian Comaneci vorbeste cu mult drag despre sora sa. Tata a doi baieti, fratele Nadiei este mandru ca a devenit si unchi. Din anii copilariei, Adrian ne-a marturisit ca Nadia era un copil ascultator, dar plin de imaginatie: ""Fiind mai mic, ma tineam dupa ea tot timpul. Faceam asa de multe boroboate, ca toti copiii de altfel. Spre exemplu, ne placea sa facem acrobatie in casa. Nadia statea pe spate, cu picioarele indoite, si eu ma asezam pe picioarele ei. Ma arunca apoi, cat putea de tare. Ne-am mai potolit dupa ce intr-o zi, m-a aruncat pe sifonier. Avea o forta fantastica in picioare"".
Nadia a intrecut asteptarile tuturor, chiar si ale mamei sale, care a dus-o la gimnastica pentru a-i mai domoli energia debordanta pe care o avea. ""Nu se juca des cu papusile, asa cum faceau fetitele de varsta ei. Prefera sa se catere pe batatoarele de covoare sau sa sara la groapa cu nisip. Era doar o mogaldeata cu codite, dar o stiau de frica toti baietii. Ii lovea, le arunca cu nisip in ochi, ce sa mai, era o neastamparata. O pedepseam, dar nici nu puteam sa o tin in casa. Nu de alta, dar erau in pericol toate paturile. Sarea atat de sus, ca ii ramaneau urmele manutelor pe tavan"", isi aminteste Stefania Comaneci.

SORA. Nadia l-a invatat pe fratele sau, Adrian, sa mearga pe bicicleta. Si l-a mai invatat si multe boroboate