Compania indiana Ranbaxy a finalizat, ieri, procesul de achizitie a 97,6% din actiunile producatorului roman de medicamente Terapia Cluj-Napoca, in urma acceptului dat de Consiliul Concurentei. Cel mai mare producator de medicamente generice din Indi
Compania indiana Ranbaxy a finalizat, ieri, procesul de achizitie a 97,6% din actiunile producatorului roman de medicamente Terapia Cluj-Napoca, in urma acceptului dat de Consiliul Concurentei. Cel mai mare producator de medicamente generice din India a platit suma de 324 de milioane de dolari, in vederea extinderii activitatilor pe piata europeana. "Odata cu finalizarea tranzactiei, Romania devine a treia mare piata pentru Ranbaxy in ceea ce priveste nivelul veniturilor", a declarat, ieri, directorul general al companiei indiene. Pentru acest an, Terapia vizeaza depasirea pragului de 100 de milioane de dolari la vanzari, majorarea exporturilor cu 16% si extinderea portofoliului de produse. In prezent este unul dintre cei mai importanti producatori de medicamente.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.