Actionarii societatii Dambovita au hotarat in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor, din 6 iunie, retragerea actiunilor de la tranzactionarea din cadrul Bursei de Valori Bucuresti si de pe piata Rasdaq. De asemenea, s-a aprobat Raport
Actionarii societatii Dambovita au hotarat in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor, din 6 iunie, retragerea actiunilor de la tranzactionarea din cadrul Bursei de Valori Bucuresti si de pe piata Rasdaq. De asemenea, s-a aprobat Raportul de Evaluare intocmit de JPA Audit si Consultanta si in conformitate cu concluziile acestuia. Actionarii au aprobat pretul de 1,49 lei lei/actiune, care va fi achitat de societate actionarilor care nu sunt de acord cu retragerea de la tranzactionare si care solicita conform procedurii retragerea din societate. Data de inregistrare pentru identificarea actionarilor este de 17 iulie 2006. Actionarii societatii la data de 17 iulie 2006, care nu sunt de acord cu retragerea actiunilor de la tranzactionare, au dreptul sa solicite societatii Dambovita rascumpararea actiunilor detinute, la pretul stabilit prin prezenta hotarare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.