Producatorul american de automobile, Ford, spera sa vanda anul acesta peste 100.000 de masini in Rusia, a anuntat ieri vice-presedintele companiei, Stephen Biegun, citat de RIA-Novosti. ''Consideram ca piata rusa este extrem de promitatoare. Uzina no
Producatorul american de automobile, Ford, spera sa vanda anul acesta peste 100.000 de masini in Rusia, a anuntat ieri vice-presedintele companiei, Stephen Biegun, citat de RIA-Novosti. ''Consideram ca piata rusa este extrem de promitatoare. Uzina noastra de la Vsevoljsk lucreaza la ora actuala la capacitate totala, 24 de ore din 24. Speram sa vindem 100.000 de masini in Rusia in 2006'', a afirmat Stephen Biegun. In ultima vreme concurenta de pe piata auto din Rusia a devenit extrem de intensa, previziunile mizand pe o crestere accelerata a vanzarilor in viitorul apropiat, si pe o reducere a cotei de piata detinute de marcile interne.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.