Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a oprit de la tranzactionare, ieri, un pachet de 3,6 milioane de actiuni Biofarm. Actiunile, care fac obiectul unui litigiu pentru care instanta nu s-a pronuntat inca definitiv si irevocabil, au fost blocate ca
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a oprit de la tranzactionare, ieri, un pachet de 3,6 milioane de actiuni Biofarm. Actiunile, care fac obiectul unui litigiu pentru care instanta nu s-a pronuntat inca definitiv si irevocabil, au fost blocate ca masura asiguratorie in vederea protectiei proprietarilor si a potentialilor cumparatori care ar intentiona sa deruleze operatiuni cu actiunile in cauza, pe o perioada de doua saptamani. Pachetul de actiuni este emis de Biofarm si detinut de International Pharmaceutical Group LLC Nevada, fosta Shapiro Bancorp LLC.
Cifra de afaceri a societatii este de 50,4 milioane de lei, iar veniturile totale inregistrate anul trecut de Biofarm sunt de 55,3 milioane de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.