Compania Adidas, producator de echipament sportiv si sponsorul oficial al Federatiei Romane de Fotbal, a realizat un nou echipament pentru echipa tricolorilor. Noul echipament, care are un design modern si imbina tehnologiile Adidas de ultima ora, pa
Compania Adidas, producator de echipament sportiv si sponsorul oficial al Federatiei Romane de Fotbal, a realizat un nou echipament pentru echipa tricolorilor. Noul echipament, care are un design modern si imbina tehnologiile Adidas de ultima ora, pastreaza culoarea galbena a anilor trecuti si traditionalele insertii rosii si albastre, realizate de data aceasta mult mai atragator.
Echipamentul de rezerva are acelasi design ca si echipamentul de baza, culoarea predominanta fiind albul. Insertiile echipamentului de rezerva sunt tricolore (rosu, galben, albastru).
Echipamentul beneficiaza de cele mai avansate tehnologii Adidas, printre care ClimaLite (asigura controlul transpiratiei), ClimaCool (asigura controlul transpiratiei si ventileaza), ClimaWarm (asigura izolarea termica), ClimaProof (asigura protectie impotriva factorilor climaterici), Anatomically Placed Protection (furnizeaza protectie speciala specifica pentru portari).
Cea mai mare parte a produselor "FRF" sunt disponibile pentru suporterii echipei nationale si ca produse-replica in magazinele Adidas din Bucuresti si din tara, dar si in cele ale furnizorilor autorizati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.