Autocarul campionilor a ajuns la Stadionul Steaua, acolo unde Olaroiu, Radoi si compania erau asteptati de circa 5.000 de suporteri extaziati. Locul stabilit pentru primirea trofeului si sarbatorirea propriu-zisa a castigarii titlului a fost te

Autocarul campionilor a ajuns la Stadionul Steaua, acolo unde Olaroiu, Radoi si compania erau asteptati de circa 5.000 de suporteri extaziati.

Locul stabilit pentru primirea trofeului si sarbatorirea propriu-zisa a castigarii titlului a fost terenul de antrenament al complexului sportiv din Bdul Ghencea. De-a lungul gardului, cocotati pe un deal din vecinatate sau in copacii din jurul terenului, fanii au primit cu un entuziasm de nedescris intrarea pe gazon a jucatorilor, antrenorilor sau patronului Gigi Becali. Dupa un tur de onoare, ros-albastrii au primit medaliile de campioni si trofeul care le-a consfintit triumful din mainile secretarului general al LPF, Valentin Alexandru. Era ora 1:00 noaptea. In uralele suporterilor si sub un impresionant foc de artificii, suflarea stelista si-a strigat bucuria celui de-al doilea titlu consecutiv. Pe langa patronul Gigi Becali, portarul Carlos a fost responsabil cu buna dispozitie. Congolezo-portughezul a dat tonul scandarilor, a fost sef de galerie si si-a ""imbaiat"" patronul cu sampanie. Ieri-dimineata, la ora 6:00, Carlos a plecat acasa, in Portugalia, dupa ce daduse un nou recital la petrecere.

""MULTUMIM, RAPIDULE!""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.