Desi nu se afla in aceeasi grupa cu Brazilia, selectionerul Spaniei, Luis Aragones, a afirmat ca nu intelege de ce reprezentativa ""cariocas"" e creditata cu prima sansa pentru castigarea turneului. ""Braziliei ar trebui sa-i dea de gandit faptul
Desi nu se afla in aceeasi grupa cu Brazilia, selectionerul Spaniei, Luis Aragones, a afirmat ca nu intelege de ce reprezentativa ""cariocas"" e creditata cu prima sansa pentru castigarea turneului.

""Braziliei ar trebui sa-i dea de gandit faptul ca, din cele cinci titluri mondiale pe care le-a cucerit, numai unul singur l-a reusit in Europa, in 1958, in Suedia. Sud-americanii mai bine ar lasa deoparte declaratiile, pentru ca nu sunt o echipa de neinvins"", a afirmat Aragones. Acesta a mai sustinut ca echipa sa poate produce surpriza in Germania: ""Nu mi-e teama deloc de Brazilia. Avem o linie de mijloc mult superioara lor, unde numai Kaka straluceste cu adevarat"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.