Traseul deosebit din Cupa UEFA si jocul prestat sub bagheta lui Razvan Lucescu au fost anulate miercuri dupa-amiaza, la Petrosani, de o atitudine penibila. DEZLANTUIRE. Meciul Jiul - Rapid s-a transformat, incepand din minutul 17, cand la Vaslu
Traseul deosebit din Cupa UEFA si jocul prestat sub bagheta lui Razvan Lucescu au fost anulate miercuri
dupa-amiaza, la Petrosani, de o atitudine penibila.
DEZLANTUIRE. Meciul Jiul - Rapid s-a transformat, incepand din minutul 17, cand la Vaslui era deja 2-0 pentru Steaua, intr-unul de trista amintire pentru fotbalul romanesc. Eliminarile lui Daniel Niculae, Marius Constantin, Vasile Maftei, Danut Coman si Romeo Stancu au lasat un gust amar atat spectatorilor din Valea Jiului, cat si neutrilor. ""Vinovat"" pentru circul pus in arena a fost scos centralul iesean, Anton Helesteanu, injurat ca la usa cortului, amenintat cu bataia si lovit cu mingea in cap de niste jucatori rapidisti transformati in fiare.
INEPTII. Marea dezamagire a fost internationalul Viorel Moldovan, care a facut o serie de declaratii deplasate. ""Traim in Tara lui Papura Voda si ne meritam soarta. Ce mai conteaza in jegul asta de tara? Este un sfarsit de campionat jegos si dezgustator. Acest meci m-a facut sa iau o decizie in privinta carierei viitoare"", a spus fostul mare golgeter, devenit erou negativ dupa seara de miercuri. El a fost completat de Razvan Lucescu: ""A fost o rusine de campionat"". Jucatorii au scandat lozinci pe un ton suburban la adresa petrosenenilor si a rivalilor din Ghencea. (V. Neagoe)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.