Politia spune ca vor fi urmariti doar cei care obtin foloase materiale din piraterie. Procurorii ieseni spun ca toti cei care pun in ""share"" continut fara licenta trebuie sa se teama. Internautii din Iasi sunt deja de o luna de zile in vizorul auto
Politia spune ca vor fi urmariti doar cei care obtin foloase materiale din piraterie. Procurorii ieseni spun ca toti cei care pun in ""share"" continut fara licenta trebuie sa se teama. Internautii din Iasi sunt deja de o luna de zile in vizorul autoritatilor.

Procurorii ieseni au in lucru 20 de dosare, dintre care patru ii vizeaza pe iesenii care aveau intre 100 si 500 gb la share. Restul sunt pe numele celor care au fost prinsi pentru ca vindeau CD-uri si DVD-uri piratate. Procurorul Carmina Pascal, purtator de cuvant la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi, explica:
""Actiunea face parte dintr-un plan mai larg de combatere a infractiunilor in domeniul proprietatii intelectuale si vizeaza cercetarea unor persoane care au pus la dispozitia publicului opere si produse protejate de Legea dreptului de autor. Si este vorba de muzica, filme si programe. Sunt sanctionati doar cei care difuzeaza catre public astfel de opere fara acceptul titularului dreptului de autor.""
Jurnalul National: Cum au fost identificate aceste persoane?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.