Finantatorul FC Vaslui
Varsta: 55 de ani A fost arbitru international de fotbal Acum este presedintele grupului de firme Racova Este finantatorul echipei de fotbal FC Vaslui, clasata pe locul 14 la finalul sezonului Adrian Porumboiu a re
Finantatorul FC Vaslui
Varsta: 55 de ani A fost arbitru international de fotbal Acum este presedintele grupului de firme Racova Este finantatorul echipei de fotbal FC Vaslui, clasata pe locul 14 la finalul sezonului Adrian Porumboiu a recunoscut ca o parte dintre jucatorii sai nu si-au aparat corect sansele, dupa ce echipa sa de fotbal a fost umilita in ultima etapa de Steaua, care a devenit campioana Romaniei: ""Asteptam o disputa corecta si ce am vazut? Niste oameni care au calcat in picioare in cel mai josnic mod notiunea de sportiv. Ma simt umilit"". Prin victoria de la Vaslui, echipa din Ghencea a devenit campioana Romaniei pentru a 23-a oara. La finalul partidei, patronul vasluienilor a mai declarat: ""Am vorbit de onoare inainte de joc, dar aceste cuvinte ar trebui sa dispara pentru totdeauna din vocabularul unor jucatori de la FC Vaslui care s-au aflat pe teren. N-am probe, dar s-a ajuns la patru sau cinci dintre jucatorii mei. Mai multi fotbalisti de-ai mei nu ca au stat in genunchi pe teren, pur si simplu au mers pe burta! S-au tarat, s-au umplut de mizerie, de noroi. Uitati-va cum a jucat Ionut Badea si o sa intelegeti mai multe"". Pentru ca a avut puterea sa recunoasca blatul din partida Steaua - Vaslui, Jurnalul National il declara pe Adrian Porumboiu ""Omul Zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.