Numit si ""Leul"", celebru pentru rapiditatea si talentul sau, JFB vine sa mixeze inca o data pentru romani, dar de aceasta data timisorenii nu sunt singurele gazde. Turneul va avea loc in luna iunie, iar orasele vizitate de JFB sunt: Iasi

Numit si ""Leul"", celebru pentru rapiditatea si
talentul sau, JFB vine
sa mixeze inca o data
pentru romani, dar de aceasta data timisorenii nu sunt singurele gazde.

Turneul va avea loc in luna iunie, iar orasele vizitate de JFB sunt: Iasi, Cluj, Timisoara, Targu Mures, Brasov si Bucuresti. Pe langa acesta vor mixa si DJ romani renumiti in ale drum-ului. Astfel, astazi, 9 iunie, JFB, P Nal, eNka, Dan Basu&Tudor si Jamal mixeaza in Club XS din Iasi. Turneul continua cu petrecerea din Cluj, organizata in Club Flash la 10 iunie, iar alaturi de invitat vor mixa si TRG, Seb, Snow&Agent MC, Aria Urbana si Bully. Urmatorul oras ales de JFB este Timisoara, iar ""minunea"" va avea loc joi, 15 iunie, in Club 30. Cei care vor incalzi atmosfera pentru JFB sunt: Leizaboy si Dr Dan. Urmatoarea oprire este vineri, 16 iunie, la Targu Mures, in Club Avicola. Petrecerea din Brasov o sa aiba loc sambata, 17 iunie, in Club Hush-Hush, iar JFB o sa ii ""aiba in spate"" pe: Grand, Nemo si Leizaboy. Turneul se incheie duminica, 18 iunie, in Bucuresti, la Test Point.
SUCCESE. Printre realizarile lui JFB se numara productii aparute la labeluri precum Hospital Records, OneEye Records sau Cookshop Records. De-a lungul anilor a castigat numeroase premii. In cadrul concursului Vestax Movement 2003 a castigat marele premiu, dar a avut si rezidente la Movement (Brighton UK), BattleJam (UK, Amsterdam), CheekyMon (Amsterdam), Brighton Callin (Austria), Bust The Box (UK).
COLABORARI. JFB poate fi ascultat si alaturi de trupele Backini si Abstractivity - un proiect multibeats alaturi de 3en, Beardyman si muzicieni de jazz. Alte colaborari celebre sunt cele cu Ed Solo, Deekline & Wizard, Illa€™s, Navigator, Darrison, TC Islam, Skool of Thought, Nylon Rhythm Machine, Mawglee, Pressure Drop. Iar o colaborare care a fost posibila cu ajutorul celor de la TMBase a fost cea cu Navigator.

MIXEAZA DE MIC COPIL


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.