Cand vorbim despre pantofi ne gandim la Bata. De ce? Fiindca parintele acestei marci a inteles cel mai bine ce inseamna publicitatea. Asadar, Tomas Bata, un vizionar, a ramas si astazi in mintea oamenilor ca ""Regele Pantofilor"". Mai multe despr
Cand vorbim despre pantofi ne gandim la Bata. De ce? Fiindca parintele acestei marci a inteles cel mai bine ce inseamna publicitatea. Asadar, Tomas Bata, un vizionar, a ramas si astazi in mintea oamenilor ca ""Regele Pantofilor"". Mai multe despre ""Lumea Bata"", intr-un interviu cu Rodica Paturan, managing director Evoline Impex SRL, francizor exclusiv Bata in Romania.


Jurnalul National: Putini stiu ca ""Henry Ford"" al industriei de pantofi este un ceh, pe numele sau Tomas Bata. Credeti ca succesul acestei marci se explica prin preocuparea acestui mare om de afaceri pentru fenomenul publicitar?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.