Din luna iulie, romanii se vor bucura de o emisiune cu un succes rasunator pe plan international. La Antena 1, Dan Negru va prezenta un mega-show ce se va realiza pe Coasta de Azur, la care vor participa 100 de romani. ""Intercities"" este o emi
Din luna iulie, romanii se vor bucura de o emisiune cu un succes rasunator pe plan international. La Antena 1, Dan Negru va prezenta un mega-show ce se va realiza pe Coasta de Azur, la care vor participa 100 de romani.


""Intercities"" este o emisiune-concurs care a debutat in televiziune in 1962. Formatul s-a bucurat de succes in tari precum Marea Britanie, Germania, Portugalia, China. Despre ce este vorba? Romania, Italia, Rusia si Ucraina se reunesc, in aceasta vara, pe Coasta de Azur, pentru a participa la un concurs extraordinar: cele patru tari, fiecare reprezentata de o echipa formata din o suta de tineri, vor participa la tot felul de concursuri amuzante. Timp de cateva saptamani, reprezentantii celor patru tari se vor infrunta, pana cand o singura tara va intra in posesia mult doritului trofeu. Pe parcursul verii, incepand cu luna iulie, telespectatorii vor avea ocazia sa urmareasca aceasta emisiune la Antena 1. Acesta este cel mai costisitor proiect din istoria televiziunii din Baneasa. Filmarile vor avea loc pe Coasta de Azur, iar prezentatorul spectacolului va fi Dan Negru, selectat de producatorii francezi ai emisiunii.
CELEBRITATI. Din echipa Romaniei vor face parte si sportivi de renume precum Doina Melinte, Florin Raducioiu sau Helmut Dukadam. ""Ma bucur enorm ca am ocazia sa fiu alaturi de acesti sportivi de renume, de acesti oameni adevarati. Cred ca sportivii sunt singurii oameni recunoscuti dincolo de granitele tarii si care, prin succesele lor, ne-au facut tara cunoscuta pe plan mondial"", spune Dan Negru. Echipa noastra va pleca astazi cu o cursa charter spre Franta pentru antrenamente, pentru distractie, pentru show. ""Emisiunea aceasta este o provocare pentru mine pentru ca, astfel, am ocazia sa vad de aproape si alte stiluri de lucru in divertisment, alte modalitati de prezentare. Va fi o adevarata lectie profesionala pentru mine"", a afirmat Dan Negru inainte de a zbura spre Coasta de Azur.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.