Cunoscutul manechin Claudia Schiffer si sotul sau, producatorul de film Matthew Vaughn, ar putea fi pusi in situatia delicata de a alunga un ""oaspete nepoftit"" de la resedinta lor, construita in stil elizabethan, la Stanningfield, langa Burry Saint

Cunoscutul manechin Claudia Schiffer si sotul sau, producatorul de film Matthew Vaughn, ar putea fi pusi in situatia delicata de a alunga un ""oaspete nepoftit"" de la resedinta lor, construita in stil elizabethan, la Stanningfield, langa Burry Saint Edmunds.

SPIRITE. Despre Coldham Hall, casa pe care supermodelul german si sotul sau au achizitionat-o, nu cu mult timp in urma, se spune ca este bantuita de cateva fantome. Cel mai impunator spectru este cel al unei calugarite din secolul al XVII-lea, sora Penelope.
Reprezentantii ""Clubului stafiilor"", care studiaza evenimentele paranormale petrecute in Marea Britanie, au contactat-o pe Claudia pentru a o informa despre spiritele care ""salasluiesc"" prin resedinta cu 12 camere.
""NOROC"". Alan Murdie, presedintele ""Clubului stafiilor"" din Anglia, este de parere ca Schiffer este foarte norocoasa, pentru ca poseda o casa cu fantome ""proprii"". Murdie sustine ca vedeta nu trebuie sa se fie ingrijorata, deoarece fantomele nu fac rau oamenilor. Alan o sfatuieste pe Claudia ca, in cazul in care este destul de ""norocoasa"" sa o vada pe calugarita, sa nu intre in panica sau sa se alarmeze, membrii clubului fiind foarte interesati de o relatare ulterioara a intalnirii cat mai detaliata si mai precisa. Sora Penelope a facut parte din familia Rockwood, care a avut imobilul in proprietate timp de cateva generatii, dupa construirea acestuia, la sfarsitul secolului al XVI-lea, de catre Sir Robert Rockwood. Potrivit unor legende de prin partea locului, sora Penelope poate fi zarita in cladire, mai ales vara. O explicatie ar putea fi prezenta calugaritei in casa in aceasta perioada a anului, in timp ce se afla in vacanta de la Colegiul de Maici.

HOROSCOP


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.