Fostul vicepremier George Copos cere DNA sa spuna opiniei publice daca a facut sau nu presiuni asupra organelor de control si reaminteste ca a demisionat din Guvern nemultumit fiind de proiectul noului Cod Fiscal, condamnand totodata minimalizarea ac
Fostul vicepremier George Copos cere DNA sa spuna opiniei publice daca a facut sau nu presiuni asupra organelor de control si reaminteste ca a demisionat din Guvern nemultumit fiind de proiectul noului Cod Fiscal, condamnand totodata minimalizarea acestui motiv.

Jurnalul National: Domnule George Copos, alaltaieri, cand DNA a trimis in instanta dosarul ""Loteria Nationala"", s-a difuzat si un comunicat de presa in care se sugera, spre final, ca au existat abuzuri din partea celor cu functii importante, abuzuri care ar fi ingreunat stabilirea adevarului de organele abilitate. Aceasta afirmatie a fost interpretata ca facand referire la presiuni pe care dumneavoastra, in calitate de demnitar, le-ati exercitat asupra institutiilor care instrumentau dosarul. Cum comentati aceasta sugestie facuta in comunicatul DNA?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.