Un MP3 Player cu protectie la ultraviolete Acum aproape un an, Motorola lansa ochelarii Bluetooth RAZRwire care cantaresc 20 grame si costa 295$, iar cu ceva timp in urma a fost lansata o replica mai ieftina, care cantareste 52 grame, are doua

Un MP3 Player cu protectie la ultraviolete

Acum aproape un an, Motorola lansa ochelarii Bluetooth RAZRwire care cantaresc 20 grame si costa 295$, iar cu ceva timp in urma a fost lansata o replica mai ieftina, care cantareste 52 grame, are doua casti stereo, MP3 player si costa doar 90,45$.

CAPACITATE. Vorbim de un MP3 player cu o memorie de 1GB, ceea ce ne permite sa ascultam aproximativ 240 melodii, si in al doilea rand este dotat cu tehnologia Bluetooth, cu ajutorul careia putem prelua apelurile de pe telefonul mobil sau efectua apeluri si, nu in ultimul rand, sunt ochelari de soare foarte eleganti.
In afara de formatul MP3, acesti ochelari suporta si melodii in format WAV si WMA, ofera conectivitate cu PC-ul prin USB 2.0 si pot fi folositi si ca simple casti ce pot fi conectate prin bluetooth la orice echipament ce suporta aceasta tehnologie.
Gadget-ul este disponibil in doua culori - argintiu si negru, are butoane pentru controlul volumului si al melodiilor, al apelurilor primite pe telefonul mobil, poate chiar sa formeze ultimul numar apelat si are integrata functia de recunoastere vocala a comenzilor telefonului mobil. Este dotat cu o baterie de 3,7 v si 150 mAh care asigura un timp de functionare de pana la 5 ore si se reincarca in cel mult 3 ore, cu ajutorul incarcatorului din pachet.

DATE TEHNICE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.