Viata agitata a vedetelor, subiect de film

Din 12 iunie, Acasa prezinta in exclusivitate o noua telenovela: ""Celebritate"", o poveste despre viata agitata a celebritatilor. Pasiunea, vanitatea si razbunarea sunt principalele ingrediente ale acestei productii braziliene Globo.
""Celebritate"" este o telenovela urbana, a carei actiune se petrece la Rio de Janeiro de astazi. Subiectul? Clasica lupta dintre bine si rau.

ATU. Un atu important care va garanta calitatea acestei productii: Gilberto Braga, autorul ""Sclavei Izaura"", productie cu un real succes in toata lumea. El semneaza si aceasta telenovela. ""Relatia vedetelor cu mass-media este o tema importanta, abordata in aceasta telenovela. Cateodata ii criticam pe jurnalistii care nu respecta dreptul unei persoane la viata privata, iar in «Celebritate» vedetele vor avea ocazia sa demonstreze cine sunt ele in particular"", declara autorul Gilberto Braga.

Citeste si:

ACTORI. Telespectatorii vor putea revedea cu aceasta ocazie actori din alte productii braziliene: Thiago Lacerda (""Terra Nostra""), Deborah Secco si Alexandre Borges (""Legaturi de familie""), Juliana Paes si Nivea Maria (""Clona""), Bruno Gagliasso (""Sapte femei""). ""Celebritate"" a castigat in Brazilia trei premii Contigo si premiul Asociatiei Criticilor de Arta din S""o Paolo pentru ""Cea mai buna telenovela a anului 2005"".