Operatorii care au inchiriat suprafete mari de plaja vor fi ""vizitati"" de ministrul Mediului. ""Voi merge in control pe Litoral pentru a vedea care este starea plajelor. Daca agentii economici care au inchiriat plaja nu si-au indeplinit obligatiile
Operatorii care au inchiriat suprafete mari de plaja vor fi ""vizitati"" de ministrul Mediului. ""Voi merge in control pe Litoral pentru a vedea care este starea plajelor. Daca agentii economici care au inchiriat plaja nu si-au indeplinit obligatiile asumate prin contract, vom trece la rezilierea contractelor"", a explicat Sulfina Barbu, ministrul Mediului. De asemenea, a spus ca autoritatile locale taraganeaza aprobarea planului urbanistic local. ""In vechiul plan urbanistic local erau 178 de beach-baruri numai in statiunea Mamaia. In planul urbanistic intocmit de Directia Apelor Dobrogea Litoral, acum, sunt numai 30, iar autoritatile locale taraganeaza aprobarea lui"", a explicat Sulfina Barbu. In plus, a declarat ca nu este adepta modificarii legislatiei de la o zi la alta, ci a aplicarii legislatiei existente.
Daca plaja nu va fi curatata si turistii nu vor beneficia de un grad ridicat de confort pe Litoral, nu va fi compromis numai acest sezon pe Litoral, ci va fi deteriorata imaginea Romaniei ca destinatie turistica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.