Seful organismului antifrauda al Uniunii Europene - OLAF - , Franz Hermann Bruner, a laudat Romania pentru felul in care-si protejeaza banii veniti de la UE. El a vizitat Bucurestii, pentru a participa la reuniunea curenta a institutiei europene,
Seful organismului antifrauda al Uniunii Europene - OLAF - , Franz Hermann Bruner, a laudat Romania pentru felul in care-si protejeaza banii veniti de la UE. El a vizitat Bucurestii, pentru a participa la reuniunea curenta a institutiei europene, care se ocupa de masurile impotriva fraudelor cu fondurile europene.

Jurnalul National: Domnule Bruner, un inalt oficial al OLAF declara in urma cu doua saptamani, in cadrul unei conferinte, ca se asteapta ca traficul ilegal de bunuri si fraudele comerciale sa creasca de anul viitor, dupa ce Romania si Bulgaria vor intra in Uniunea Europeana. Care este, din punctul de vedere al institutiei pe care o conduceti, impactul aderarii Romaniei la UE?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.