Judecatorii instantei supreme au fost ieri sesizati sa judece cazul ""Loteria"", in care fostul vicepremier George Copos (foto) si alte patru persoane sunt acuzate de evaziune fiscala si, respectiv, complicitate la aceasta infractiune. Senatorul
Judecatorii instantei supreme au fost ieri sesizati sa judece cazul ""Loteria"", in care fostul vicepremier George Copos (foto) si alte patru persoane sunt acuzate de evaziune fiscala si, respectiv, complicitate la aceasta infractiune.


Senatorul George Copos, om de afaceri, si co-actionarul sau la grupul de firme Ana Electronic, Gilio Giuzepe Roza, impreuna cu Stelian Ioan Ratiu, administrator la firma Transilvania International, sunt acuzati de evaziune fiscala, prin care statul ar fi fost prejudiciat cu peste un milion de euro. In chip de complici vor fi judecati Nicolae Cristea - fost director general si presedinte al Consiliului de Administratie in cadrul Companiei Nationale Loteria Romana, si Gabriel Rogoveanu - agent imobiliar la firma Euroest Invest.
Biroul Politic al PC a hotarat ieri sa-l sustina in continuare pe George Copos. ""Pana in momentul in care nu va exista o hotarare a unei instante, partidul nu va lua nici o alta decizie."" Cel care a pledat pentru ca George Copos sa ramana in structurile PC ca, membru al Biroului Politic a fost liderul partidului, Dan Voiculescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.