Steaua Steaua mai are de indeplinit un singur obiectiv, victoria in meciul de la Vaslui, pentru a castiga cel de-al doilea titlu consecutiv, al 23-lea din istorie. Antrenorul Cosmin Olaroiu a scapat si de problemele medicale din lot, capitan

Steaua

Steaua mai are de indeplinit un singur obiectiv, victoria in meciul de la Vaslui, pentru a castiga cel de-al doilea titlu consecutiv, al 23-lea din istorie.

Antrenorul Cosmin Olaroiu a scapat si de problemele medicale din lot, capitanul Mirel Radoi si mijlocasul Sorin Paraschiv urmand a evolua din primul minut in partida de astazi.
PROBLEME. Delegatia ros-albastrilor a plecat spre Vaslui ieri dupa-amiaza, la ora 15:00, cu auto-carul, desi initial fusese prevazuta o deplasare cu avionul pana la Iasi. Problemele pentru stelisti au inceput deja sa apara in urbea din nordul Moldovei. In noaptea de luni spre marti, fanii locali au atacat magazinul mobil al bucurestenilor, pe care au aruncat vopsea galbena si verde, culorile celor de la FC Vaslui. Suporterilor stelisti le-au fost alocate doar 500 de bilete, iar jocul se va disputa cu casa inchisa. Antrenorul gazdelor, Mircea Rednic, nu-i va putea folosi pe mijlocasii Panait si Sfarlea, ambii suspendati.

A ATERIZAT SI GIGI BECALI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.