Jurnalul National implineste 13 ani! Au fost ani in care ziarul nostru a schimbat oameni, formate si concepte. Dar au fost si lucruri care nu s-au schimbat.

Ne povesteste despre debutul pe piata media a JN prim-redactorul-sef de atunci, Florin Condurateanu, alias Tutu, pentru prieteni: ""Jurnalul National, ziar cu format mic, a fost facut cu suflet de format mare. O mana de tineri care auzeau cantatul cocosilor din redactie s-au apucat ei sa faca un fel de «deztelenire» de pamanturi din Far West, indesand in articolele lor si har, si patima pentru meserie. Nu erau multi - cativa - , dar cheful de ziaristica le aseza langa lucrarea lor o putere la cub. Dar pasiunea pana la scrum pentru meserie a venit - contagios - de la Marius Tuca, redactorul-sef, cel care n-avea casa, n-avea masa, ci doar Jurnalul National"".
Viata de pana acum a Jurnalului National poate fi un roman. Nu stim daca personajele principale au fost cei care au facut ziarul sau voi, cititorii. Dar stim ca in egala masura si noi, cei care scriem Jurnalul, si voi, cei care il cititi de un an, doi sau treisprezece, facem parte din aceeasi familie. Si pentru ca intr-un fel suntem copiii vostri de suflet care au plecat de acasa doar pentru a cuceri lumea, va promitem ca n-o sa va facem niciodata de ras si ca Jurnalul National va ramane intotdeauna ziarul numarul unu din Romania, ziarul cel mai bun.