Potentialul maxim al furiei omenesti poate fi descoperit abia cand un prieten al ambelor tabere intervine cu tact.
G.K. Chesterton Iti dai seama imediat ca e vara cand ii vezi pe profesori hoinarind agale pe strazi si semanand cu niste canibali
Potentialul maxim al furiei omenesti poate fi descoperit abia cand un prieten al ambelor tabere intervine cu tact.
G.K. Chesterton Iti dai seama imediat ca e vara cand ii vezi pe profesori hoinarind agale pe strazi si semanand cu niste canibali care traverseaza o criza de misionari.
Robertson Davies Sunt o fire extrem de pasnica. Imi doresc o casuta modesta, cu acoperis de stuf, un pat bun, mancare gustoasa, lapte si unt foarte proaspete, flori la fereastra si cativa copaci langa usa. Iar daca bunul Dumnezeu vrea sa ma faca peste masura de fericit, o sa-mi ingaduie placerea de a vedea sase sau sapte dusmani spanzurati de acei copaci.
Heinrich Heineo O sa fie interesant de vazut cat or sa pastreze cei saraci cu duhul pamantul dupa ce or sa-l mosteneasca.
Kin Hubbard Un barbat care se insoara cu amanta creeaza un loc liber in schema.
James Goldsmith Ceaikovski a vrut sa se sinucida fiindca s-a temut ca va fi dat in vileag ca homosexual, dar astazi daca esti compozitor si nu esti homosexual mai bine iti tragi un glont in cap.
Serghei Diaghilev


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.