In timp ce fotografia micutului Dylan Paul este asteptata de presa din intreaga lume, americanii l-au trecut pe lista JO din 2024. La trei zile de la nasterea primului copil, Nadia Comaneci este coplesita de fericire. Chiar daca a venit pe lume

In timp ce fotografia micutului Dylan Paul este asteptata de presa din intreaga lume, americanii l-au trecut pe lista JO din 2024.

La trei zile de la nasterea primului copil, Nadia Comaneci este coplesita de fericire. Chiar daca a venit pe lume cu trei saptamani mai devreme, avand doar 2,1 kg si 43 de cm, baietelul Nadiei si al lui Bart Conner si-a acaparat parintii. ""Este ceva ce simti ca face cu totul parte din tine. Este un miracol, pentru ca nu te poti desprinde de copil. Pur si simplu eu si Bart stam si ne uitam la el si nu ne mai saturam. Am trecut prin multe momente de varf in viata noastra si in sport, dar asta este ceva absolut unic"", a declarat emotionata ""Zeita de la Montreal"".
VIITOR. Ziarele americane scriu deja ca se bazeaza pe Dylan Paul pentru Olimpiada din 2024. De altfel, chiar si Bart Conner vede sportivul in energia pe care o manifesta fiul sau. ""E micut, dar are trasaturile unui viitor campion. Deja deltoizii si bicepsii sunt conturati"", a spus fostul gimnast.
Bart, care a asistat-o pe Nadia la nastere, si-a descris emotiile resimtite ca pe un amestec de emotie, euforie si groaza: ""A fost o experienta cu totul coplesitoare. Am intrat intr-o etapa cu totul noua din viata. Este un capitol din cartea noastra pe care suntem foarte fericiti sa-l deschidem si sa-l scriem"". Nadia si Dylan Paul vor mai ramane cateva zile in spital inainte de a pleca acasa.
PREGATIRI. Nasii micutului, managerul Nadiei si al lui Bart, Paul Ziert, si Anastasia Soare, cunoscuta drept ""regina sprancenelor"" la Hollywood, i-au pregatit acestuia o multime de cadouri. Botezul va avea loc in septembrie, la o biserica ortodoxa din Los Angeles, iar petrecerea - in Beverly Hills.

FERICIRE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.