ETO Gyor disputa in urma cu doua luni si jumatate o partida extrem de importanta in cadrul grupelor Ligii Campionilor la Volvograd. Unguroaicele au obtinut victoria, dar au pierdut-o pe Monica Gogarla, romanca accidentandu-se la ligamentul umarului d
ETO Gyor disputa in urma cu doua luni si jumatate o partida extrem de importanta in cadrul grupelor Ligii Campionilor la Volvograd. Unguroaicele au obtinut victoria, dar au pierdut-o pe Monica Gogarla, romanca accidentandu-se la ligamentul umarului drept. De atunci nu a mai pus mana pe mingea de handbal, chiar daca vindecarea ei este totala.
Sponsorizata de Graboplast pana in 2006, campioana Ungariei a incheiat recent un contract cu producatorul de automobile Audi. Cele 4 milioane de euro pe care compania le va vira echipei de handbal au fost conditionate de prezenta in cadrul echipei din Gyor a trei jucatoare: Radulovik (Dunaffer SE), Gorbicz si Gogarla. Cum Monica tocmai trecuse printr-o dificila perioada de recuperare, ungurii nu au riscat sa o foloseasca nici macar in finala Cupei Cupelor, contra ZRK Buducnost.
REFUZ. Chiar daca nu a mai evoluat de la meciul cu Volvograd, Gheorghe Tadici a dorit-o pe Gogarla pe teren pentru dubla cu Serbia. ""Macar cateva minute sa fi jucat. Sa o inlocuiasca pe Lecusanu in momentele in care avea caderi de forma"" - s-a vaitat tehnicianul Oltchimului si al nationalei. Degeaba. Ungurii i-au interzis cu desavarsire sa joace. Teama de a nu ii recidiva accidentarea era prea mare.

""As fi venit pentru echipa si pe jos ca sa joc. Chiar daca eram vindecata, riscam mai mult sa le incurc, fiindca nu eram pregatita"" - Monica Gogarla


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.