Inaintea partidei cu Jiul din ultima etapa, giulestenii se declara multumiti de parcursul echipei din acest sezon. ""Avem garantat locul doi si am castigat Cupa Romaniei. Eu zic ca avem de ce sa fim mandri, ne-am indeplinit obiectivul"", a spus a

Inaintea partidei cu Jiul din ultima etapa, giulestenii se declara multumiti de parcursul echipei din acest sezon. ""Avem garantat locul doi si am castigat Cupa Romaniei.

Eu zic ca avem de ce sa fim mandri, ne-am indeplinit obiectivul"", a spus antrenorul Razvan Lucescu. Atacantul Daniel Niculae este de parere ca pentru Rapid este important sa castige in ultima etapa, indiferent de rezultatul Stelei de la Vaslui. ""O victorie la Petrosani ar insemna sa iesim cu fruntea sus din acest an, unul foarte frumos pentru mine si pentru Rapid. Ar fi extraordinar sa castigam campionatul, chiar daca, dupa parerea mea, avem doar 5% sanse"", a spus Niculae, care spera la un ajutor din partea fostului sau antrenor Mircea Rednic, in ultima etapa: ""Domnul Porumboiu stie sa-si motiveze jucatorii si am incredere mai ales in nea Mircea, pentru ca a fost cel care m-a promovat. Am toata increderea in cei de la Vaslui, speram sa incurce Steaua, important e sa si poata"". (Ionut Paduraru)

JIUL ACCEPTA STIMULENTE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.