actor
Varsta: 61 de ani Are o filmografie impresionanta, peste 170 de titluri, chipul, vocea si atitudinea sa ramanand emblematice in galeria personajelor malefice: ""Blood for Dracula"", ""Blade"", ""Revelation"", ""Invincible"" etc. Astaz
actor
Varsta: 61 de ani Are o filmografie impresionanta, peste 170 de titluri, chipul, vocea si atitudinea sa ramanand emblematice in galeria personajelor malefice: ""Blood for Dracula"", ""Blade"", ""Revelation"", ""Invincible"" etc. Astazi, actorul german Udo Kier va fi prezent la Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) de la Cluj, pentru proiectia-maraton a filmului de televiziune ""The Kingdom""/""Spitalul si fantomele lui"", in regia celebrului regizor danez Lars von Trier. Un actor cult, Kier a lucrat cu Andy Warhol si Lars von Trier (inclusiv la ""Dogville"" si ""Manderlay""), dar a facut si filme comerciale precum ""Blade"" si ""Armageddon"". In ""The Kingdom"", actorul il interpreteaza pe Diavol. Proiectia-maraton de 11 ore va avea loc astazi, 6.06.2006, intr-o sala special amenajata, ""Salonul de urgenta"". ""Diavolul"" Udo Kier e pregatit sa raspunda tirului de intrebari al spectatorilor la jumatatea proiectiei ""The Kingdom"". Adica fix la ora 6 p.m., completand astfel, cum nu se poate mai bine, seria coincidentelor de astazi, 6.06.06. Pentru prezenta sa in Romania la intalnirea cu publicul de la TIFF, Jurnalul National il declara pe Udo Kier ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.