Fosta gimnasta
Varsta: 44 de ani A obtinut noua medalii olimpice (cinci de aur, trei de argint si una de bronz), patru medalii mondiale (doua de aur si doua de argint) si 12 medalii la Campionatele Europene (noua de aur, doua de argint si una
Fosta gimnasta
Varsta: 44 de ani A obtinut noua medalii olimpice (cinci de aur, trei de argint si una de bronz), patru medalii mondiale (doua de aur si doua de argint) si 12 medalii la Campionatele Europene (noua de aur, doua de argint si una de bronz). Nadia Comaneci a devenit mama pentru prima oara, dupa ce a nascut, sambata, prin cezariana, la Oklahoma City, un baiat care se va numi Dylan Paul. Baiatul, nascut cu trei saptamani mai devreme decat s-a prevazut, este primul copil al cuplului Nadia Comaneci, in varsta de 44 de ani, si Bart Conner, in varsta de 48 de ani. ""Suntem extrem de incantati. Pot sa va spun ca atat Dylan, cat si mama lui se simt foarte bine"", a declarat fostul gimnast american Bart Conner. El a precizat ca a ales numele Dylan pentru fiul sau deoarece Bob Dylan este cantaretul lui favorit, iar Paul pentru ca pe managerul lor il cheama Paul Ziert. Nasii copilului vor fi Paul Ziert si Anastasia Soare. Nadia a devenit mamica la 10 ani de la casatorie si la 30 de ani de cand a primit prima nota de 10 din istoria gimnasticii. Pentru implinirea visului de a deveni mama, Jurnalul National o declara pe Nadia Comaneci ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.