Castigator a doua premii importante la prestigiosul festival de la Cannes, tanarul regizor vasluian Corneliu Porumboiu s-a casatorit sambata cu aleasa inimii, Arantcha, o frantuzoaica de origine basca. Peste cateva luni, cei doi asteapta un bebel
Castigator a doua premii importante la prestigiosul festival de la Cannes, tanarul regizor vasluian Corneliu Porumboiu s-a casatorit sambata cu aleasa inimii, Arantcha, o frantuzoaica de origine basca.

Peste cateva luni, cei doi asteapta un bebelus. Nas le-a fost actorul Dragos Bucur. Arantcha a urmat Institutul de Arte din Paris, acolo unde cei doi s-au si intalnit prima data in urma cu cativa ani.
URARI. Arantcha si-a cumparat rochia de mireasa din Franta, impresionand prin valul si trena lunga din in, de o simplitate si frumusete rapitoare. Cununia civila a fost oficiata si in Romania, in Biserica ""Adormirea Maicii Domnului"", de primarul Vasluiului, Victor Cristea, care le-a inmanat livretul de casatorie. Prezent la Vaslui, Mitica Dragomir a spus ca ""mirele e un barbat important si are o mireasa minunata, iar la cum il cunosc eu pe Adrian Porumboiu, nunta va fi de 5 stele"". Adrian Porumboiu, finantatorul FC Vaslui, era foarte fericit. Tanarul regizor nu a dorit o nunta cu fast, de aceea totul s-a desfasurat in cadru restrans, in vila familiei. (Ana Ionascu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.