Vicepresedintele PD Cezar Preda l-a catalogat pe ministrul liberal Gheorghe Flutur drept ""un demagog"", interesat doar de jocul de imagine. Flutur spune ca pozitia lui Preda e ""o declaratie de week-end"", fara girul PD-ului. Aflat in teritori
Vicepresedintele PD Cezar Preda l-a catalogat pe ministrul liberal Gheorghe Flutur drept ""un demagog"", interesat doar de jocul de imagine. Flutur spune ca pozitia lui Preda e ""o declaratie de week-end"", fara girul PD-ului.


Aflat in teritoriu la Buzau, pedistul Cezar Preda l-a atacat pe colegul sau de Alianta, liberalul Gheorghe Flutur, despre care a afirmat ca este un demagog, interesat doar de jocuri de imagine. ""Este demagog, pentru ca de la instalarea domniei sale in functie a acaparat politic responsabilitatile la majoritatea directiilor agricole si silvice din Romania. Si-a asumat politic responsabilitatea primului val de gripa aviara si cand nu i-a mai reusit un joc de imagine a incercat si incearca in continuare sa gaseasca vinovati in esaloanele 2 si 3. Aceasta este demagogie"", a spus Preda, conform Mediafax. Ca atare, a adaugat Preda, Flutur trebuie sa aiba responsabilitatea de a se prezenta in fata Aliantei ca sa-si explice optiunea. ""Nu trebuie sa rasufle nimeni usurat pentru ca a picat motiunea. Gripa aviara avem in continuare, probleme in agricultura avem in continuare, iar Flutur trebuie sa lase jocul de imagine si fuga de responsabilitate aruncand-o pe oamenii din subordinea sa si sa faca o treaba temeinica pentru ce s-a angajat"", a conchis vicepresedintele PD.
IN APARAREA-I. ""Resping acuzatiile lui Cezar Preda si socotesc ca aceste declaratii de week-end nu fac decat sa incurce actul de guvernare"", a sunat replica lui Flutur, care a adaugat ca ""stie"" ca punctul exprimat de Preda nu reprezinta punctul de vedere oficial al PD. ""Aliatii trebuie sa mearga si la usor, dar si la greu impreuna, sa traverseze aceste obstacole"", a mai spus Flutur. In apararea lui Flutur a sarit si organizatia li-berala din care provine, Suceava, care a cerut ieri democratilor sa prezinte un punct de vedere oficial ca urmare a declaratiilor lui Preda. ""Noi am inteles ca pozitia oficiala este cea exprimata in Senat, la votarea motiunii, si credem ca pozitia vicepresedintelui Cezar Preda este una personala, insa solicitam PD sa-si precizeze clar pozitia"", a spus presedintele filialei, Ion Lungu. Demersul liberal este sustinut si de o alta filiala, cea din Olt, care ii reaminteste lui Preda de decizia adoptata in CNC-ul Aliantei de a nu mai face declaratii jignitoare la adresa colegilor. Raspunsul PD, venit ieri de la Emil Boc, a fost scurt: ""Punctul de vedere al PD a fost exprimat in Senat prin respingerea motiunii simple depuse de PSD si PRM"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.