Un pagan a venit la curtea Domnului sa-si ia in primire numele de crestin: Alexandru Paul. Sambata, la ora 12:00, naosul Bisericii Albe, de pe Calea Victoriei, s-a umplut de strabunici, bunici, parinti, nasi, prieteni. Familia Soloc (Paul, Mar
Un pagan a venit la curtea Domnului sa-si ia in primire numele de crestin: Alexandru Paul. Sambata, la ora 12:00, naosul Bisericii Albe, de pe Calea Victoriei, s-a umplut de strabunici, bunici, parinti, nasi, prieteni.


Familia Soloc (Paul, Mariana, Catalin si Cristina) a venit inaintea altarului pentru a-si crestina urmasul, in varsta de 2 luni. Un nas si doua nase: Stelian Cozma (cumnatul Cristinei Soloc), Mimi (sora) si colega noastra Dana Andronie. Viitorul crestin a fost foarte cooperant pana cand a inceput sa cante corul. Speriat - sau poate din dorinta de a-si arata calitatile vocale - , bebelusul a demarat un recital de plans, care facea concurenta corului bisericesc. Degeaba l-au tot plimbat in brate nasicile de la una la alta, ca micutul tot si-a dus concertul pana la capat. A facut si-un bis cand a fost bagat in cristelnita. A tacut abia cand si-a primit numele crestin, Alexandru Paul.
STRANEPOT. Dupa ce a fost plimbat de preot prin altar, Alexandru Soloc a fost incredintat uneia dintre nase. ""Mi-ati adus un pagan si va dau un crestin!"", a zis preotul.
La ceremonie au participat bunicile pruncului, Mariana Soloc si Maricuta Ticala, strabunicile dupa tata, Viva Soloc si Elena Petre, si toata increngatura de fii si nepoti ai familiilor Soloc si Ticala.
Sa le traiasca ce-au botezat si sa aiba parte de cinstire de la el pana la adanci batraneti!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.