La un an si jumatate dupa ce tsunami a lovit Indonezia, Dana Savuica va merge prin locurile unde furtuna a maturat totul in calea sa. Vedeta vrea sa arate ce s-a realizat cu banii donati de romani pentru sinistratii din tara amintita. Inainte de a
La un an si jumatate dupa ce tsunami a lovit Indonezia, Dana Savuica va merge prin locurile unde furtuna a maturat totul in calea sa. Vedeta vrea sa arate ce s-a realizat cu banii donati de romani pentru sinistratii din tara amintita.

Inainte de a porni in aceasta calatorie, Dana Savuica si-a facut o asigurare de sanatate. Pentru prima data in viata ei. Si asta deoarece Indonezia este cotata ca o tara cu grad mare de risc. Propunerea a venit din partea unor prieteni, care au sfatuit-o sa aleaga una dintre cele mai cunoscute firme din domeniu. Specialistii i-au incheiat un contract de asigurare de sanatate privata, Medisystem - Full Plan, cu ajutorul caruia Dana beneficiaza, in caz de nevoie, de asistenta medicala gratuita, analize, consultatii, spitalizare si interventii chirurgicale gratuite intr-unul dintre cele mai moderne spitale din Bucuresti, dar si de un discount de 70% pentru interventiile chirurgicale majore realizate in strainatate.
INVITAT DE ONOARE. Alaturi de Dana Savuica, va pleca in Indonezia si Catalin Botezatu. Creatorul de moda a declarat, in repetate randuri, ca s-a indragostit de aceasta tara. In plus, a sprijinit sinistratii cu tot ceea ce i-a stat in putinta. Datorita premiilor obtinute doi ani la rand la Bali Fashion Week, dar si numeroaselor articole aparute in presa asiatica, designerul roman este extrem de cunoscut, apreciat si iubit, in Indonezia. De altfel, Catalin Botezatu este invitatul de onoare al unei Gale de Excelenta, care va avea loc la hotelul Borubudur din Jakarta, la data de 8 iunie, ocazie cu care va realiza si o prezentare de moda.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.