Presedintele PRM, C.V. Tudor (foto), a anuntat ieri la Cluj ca membrii partidului au finalizat tranzactia de achizitionare a unui teren de trei hectare pe care va fi construita ""Puscaria mafiotilor"", peste zece zile urmand sa fie sfintita piatra de
Presedintele PRM, C.V. Tudor (foto), a anuntat ieri la Cluj ca membrii partidului au finalizat tranzactia de achizitionare a unui teren de trei hectare pe care va fi construita ""Puscaria mafiotilor"", peste zece zile urmand sa fie sfintita piatra de temelie.

Liderul PRM a precizat ca terenul este situat langa Bucuresti. ""Peste zece zile vom merge acolo cu un sobor de preoti si vom sfinti piatra de temelie. In «Puscaria mafiotilor» vor incapea circa 2.000 de persoane. M-am interesat si, legal, se poate face in Romania o puscarie particulara"", a afirmat Vadim Tudor. El spus ca puscaria va fi gata pana la sfarsitul anului si va fi si inaugurata.
PLAN. Liderul PRM a prezentat vineri, in conferinta de presa a partidului, inchisoarea pe care vrea sa o construiasca atunci cand va veni la putere cu o capacitate de 2.000 de locuri. El a precizat ca planul arhitectonic al inchisorii a fost realizat de un colectiv condus de deputatul PRM Anca Petrescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.