Cantaretii castiga bine si din reclamele tv. Indiferent ca este vorba despre publicitate la bauturi alcoolice, cafea sau ciocolata, in contul acestora intra mii de euro. Dupa lunga perioada ceausista in care am fost intoxicati cu publicitate la p
Cantaretii castiga bine si din reclamele tv. Indiferent ca este vorba despre publicitate la bauturi alcoolice, cafea sau ciocolata, in contul acestora intra mii de euro. Dupa lunga perioada ceausista in care am fost intoxicati cu publicitate la produse romanesti, de genul Cico sau Eugenia, muzica ce le insotea fiind, evident, tot autohtona, iata ca, dupa Revolutie, tot mai multe firme straine au venit cu propriile reclame, coloana sonora fiind tot de la ei. SECRETOSI. Totusi, cateva trupe si solisti de pe plaiurile dambovitene au fost solicitate, pe valuta, sa-si imprumute hiturile, ba, mai mult, sa compuna special pentru cateva marci de renume. In top conduce detasat trupa Sistem cu ale ei butoaie: ""Am realizat doua melodii, pentru Euro GSM si pentru Frutti Fresh, iar acum pregatim alte doua cantece, tot pentru publicitate tv, la imbracaminte si bauturi alcoolice"", spune Zoli, liderul trupei. Nu a dorit sa dezvaluie si sumele incasate: ""Pot spune doar ca am fost platiti foarte bine si ca se merita sa mai facem astfel de contracte"". Iar baietii de la Directia 5 si-au ""imprumutat"" hitul ""Am nevoie de tine"" unei anume marci de cafea. Cat il priveste pe Gil Dobrica, el a fost de acord, tot pe lovele bune, ca melodia lui de succes, ""Hai acasa!"" sa fie folosita pentru reclamele la o companie de telefonie mobila, dar si la o firma de masini. Daca de la primii s-a ales cu 1.000 de euro si cu convorbiri telefonice gratis, pe viata, in retea, ceilalti au fost mai stransi la punga: ""E bine ca mai imi vine un ban, fiindca trebuie sa-mi cumpar medicamente pentru guta, boala de care sufar de zece ani"". Stefan Banica Jr a compus piesa ""Laura"" pentru ciocolata romaneasca ce poarta acelasi nume. Dintre cei amintiti, se zvoneste ca Banica a castigat cel mai bine, cateva mii de euro. PE BANI BUNI
""Am realizat doua melodii pentru Euro GSM si pentru Frutti Fresh, iar acum pregatim alte doua cantece, tot pentru publicitate tv, la imbracaminte si bauturi alcoolice""
Zoli
trupa Sistem MODESTIE
""E bine ca mai imi vine un ban din reclamele tv, fiindca trebuie sa-mi cumpar medicamente pentru guta, boala de care sufar de zece ani. Iar tratamentul este costisitor""
Gil Dobrica
solist


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.