Am primit un mesaj telefonic, care m-a pus imediat la treaba. Port celularul undeva, in preajma rinichiului stang, spanzurat de o curea. Apelurile si mesajele, desi nu e dovedit stiintific, imi trec intai prin rinichi. Am stiut ca e un apel erotic.
Am primit un mesaj telefonic, care m-a pus imediat la treaba.
Port celularul undeva, in preajma rinichiului stang, spanzurat de o curea. Apelurile si mesajele, desi nu e dovedit stiintific, imi trec intai prin rinichi. Am stiut ca e un apel erotic. Rinichiul mi s-a sensibilizat intocmai unei secretare batrane, care simte de la primul tarait ce fel de vesti o sa primeasca patronul. Un domn, pe nume Costel, imi ura sanatate si fericire, cu ocazia zilei de nastere, iar in final scria ca ii e dor de funduletul meu alb si dolofan.
Celularul ii apartinuse candva unei fete. Fata nu-si anuntase toti cunoscutii si iubitii ca are alt numar, fapt ce explica situatia. Nu aici era misterul, ci la continutul mesajelor. Mai toate erau in legatura cu forma si, indraznesc sa spun, fundul problemei. Iar problema era ca fata chiar avea un fund deosebit, de vreme ce toti barbatii care o sunau nu pomeneau nici de parul ei, nici de zambetul sau sufletul ei curat. Mesajul, care m-a decis sa dezleg misterul, a venit nu de la Costel cel galant, ci de la Gigi cel rau. In cele cateva randuri trimise de domnul care semna ""Gigi cel rau"" se pomenea de un divort, de disponibilitatea unui nou inceput, dar si de funduletul de neuitat al primei proprietare a celularului.
Daca as sti noul numar al domnisoarei, i-as redirectiona oftaturile si chemarile barbatilor pe care i-a abandonat. Celor care ii reamintesc fetei numarul lor de celular, le raspund insa eu si, in functie de ce-i intereseaza, le spun ca am sanii la fel de

rotunzi si fierbinti, ca in urma cu patru ani, ca nu mi-am schimbat parfumurile si, ce-i mai important, ca inca mai am cel mai dragalas fundulet din lume. Asta vor oamenii sa stie, asta le dau.
Dupa mesajul de ieri insa, m-am interesat la fostele colege ce fel de fiinta era domnisoara cu o gestiune atat de aglomerata a sentimentelor si am aflat ca era genul ""foarte rezervata"". Baietii n-o interesau deloc. Privindu-i pe baietii din birou, intelegeai imediat si de ce era rezervata. ""Avea ceva special - am intrebat - era inzestrata cu un talent anume? La barbati, vreau sa zic?"" Colegele nu intelegeau ce urmaream. ""Ce fel de fund avea - am intrebat - bombat, ascutit, provocator, intelectual, de piata, de larg consum?""
Fostele colege ma priveau cu un soi de compasiune stapanita, asa cum merita sa fie privit orice barbat care nu realizeaza motivatiile pragmatice ale unei fete cu un fund promotional, si ca sa nu mai pun intrebari prostesti mi-au oferit cheia enigmei. Mai bine zis cheita ei. Fundul domnisoarei aparea pe autobuze si tramvaie intr-o reclama foarte inspirata, privitoare la un sortiment nou de detergenti. Iti iesea in cale la tot pasul. Si atunci, despre ce s-o converseze prietenii, cunostintele si sotii care tocmai isi parasisera nevestele? Despre detergenti?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.