Ladislau Bölöni (foto) este de ieri, antrenorul celor de la AS Monaco. Tehnicianul si-a reziliat de dimineata contractul cu Rennes, semnand pentru monegasci un contract valabil pentru doi ani. ""Am ajuns la un acord. BÃ
Ladislau Bölöni (foto) este de ieri, antrenorul celor de la AS Monaco. Tehnicianul si-a reziliat de dimineata contractul cu Rennes, semnand pentru monegasci un contract valabil pentru doi ani.

""Am ajuns la un acord. B̦l̦ni ne paraseste"", a declarat pentru La۪Equipe presedintele clubului Rennes, Emmanuel Cueff. B̦l̦ni il va inlocui la Monaco pe Francesco Guidolin, care a semnat un contract cu Palermo, echipa la care evolueaza si mijlocasul roman Paul Codrea. B̦l̦ni a antrenat pe Rennes din 2003, reusind cea mai buna performanta din istoria clubului, anul trecut, participarea in Cupa UEFA.
INLOCUITOR. Oficialii lui Rennes cautau inca de saptamana trecuta un inlocuitor lui Bölöni. Principalul vizat era Raynald Denoueix, care s-a si intalnit luni seara cu responsabilii clubului breton. Denoueix, care trebuia sa dea un raspuns final pana la sfarsitul saptamanii, a refuzat insa oferta lui Rennes. ""Raynald Denoueix nu a dorit sa raspunda favorabil ofertei noastre, nu din motive financiare, pentru ca nu ajunsesem acolo. El crede ca, in ceea ce priveste constuctia echipei, nu poate face mai mult decat Bölöni"", a mai spus presedintele Emmanuel Cueff.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.