Erste Bank estimeaza ca finalizarea privatizarii Bancii Comerciale Romane ar putea avea loc pana la sfarsitul lunii iulie, dupa ce a convenit cu autoritatile romane prelungirea cu trei luni a termenului stabilit initial pentru luna iunie. Guvernul
Erste Bank estimeaza ca finalizarea privatizarii Bancii Comerciale Romane ar putea avea loc pana la sfarsitul lunii iulie, dupa ce a convenit cu autoritatile romane prelungirea cu trei luni a termenului stabilit initial pentru luna iunie.
Guvernul roman va face public acordul sau final asupra tranzactiei dupa includerea unei serii de amendamente necesare la contractul de achizitie a pachetului de actiuni semnat intre AVAS si Erste Bank, se arata intr-un comunicat al Erste. Prelungirea termenului-limita de finalizare a tranzactiei are ca scop obtinerea aprobarilor necesare din partea institutiilor de reglementare, stampile oficiale, proceduri administrative privind conditiile care trebuie indeplinite de catre membrii board-ului Erste Bank etc. Finalizarea tranzactiei depinde de aprobarile finale din partea Consiliului Concurentei. Erste Bank va plati 3,75 miliarde de euro pentru 61,88% din actiunile bancii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.