A doua parte a delegatiei nationalei de fotbal a sosit ieri dupa-amiaza, in Romania, dupa ce plecarea din Statele Unite ii fusese amanata cu o zi si avusese parte de momente foarte grele la Chicago.

INCURCATURA. Nici drumul de intoarcere in tara n-a fost lipsit de probleme. Din cauza unei incurcaturi cu bagajele portarului Bogdan Lobont pe aeroportul din Paris, acolo unde s-a facut escala, in tara s-a ajuns cu o intarziere de doua ore. Avionul nationalei Romaniei ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Henri Coanda la ora 13:50, insa a ajuns abia la 15:20. La plecarea de la Chicago, bagajele lui Lobont au fost puse in cala pentru Bucuresti, dar pe aeroportul din Paris oficialii delegatiei romane si-au dat seama ca portarul merge la Florenta, acolo unde locuieste in prezent, si nu la Bucuresti.
NERVI. La sosirea in tara, mai multi pasageri ai avionului in care s-a aflat si delegatia echipei reprezentative s-au aratat extrem de nervosi din cauza incurcaturii care a intarziat decolarea din capitala Frantei. Tricolorii au fost asteptati la Otopeni de secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, insa majoritatea jucatorilor au preferat sa plece acasa pe cont propriu.