A doua parte a delegatiei nationalei de fotbal a sosit ieri dupa-amiaza, in Romania, dupa ce plecarea din Statele Unite ii fusese amanata cu o zi si avusese parte de momente foarte grele la Chicago. INCURCATURA. Nici drumul de intoarcere in tara
A doua parte a delegatiei nationalei de fotbal a sosit ieri dupa-amiaza, in Romania, dupa ce plecarea din Statele Unite ii fusese amanata cu o zi si avusese parte de momente foarte grele la Chicago.

INCURCATURA. Nici drumul de intoarcere in tara n-a fost lipsit de probleme. Din cauza unei incurcaturi cu bagajele portarului Bogdan Lobont pe aeroportul din Paris, acolo unde s-a facut escala, in tara s-a ajuns cu o intarziere de doua ore. Avionul nationalei Romaniei ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Henri Coanda la ora 13:50, insa a ajuns abia la 15:20. La plecarea de la Chicago, bagajele lui Lobont au fost puse in cala pentru Bucuresti, dar pe aeroportul din Paris oficialii delegatiei romane si-au dat seama ca portarul merge la Florenta, acolo unde locuieste in prezent, si nu la Bucuresti.
NERVI. La sosirea in tara, mai multi pasageri ai avionului in care s-a aflat si delegatia echipei reprezentative s-au aratat extrem de nervosi din cauza incurcaturii care a intarziat decolarea din capitala Frantei. Tricolorii au fost asteptati la Otopeni de secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, insa majoritatea jucatorilor au preferat sa plece acasa pe cont propriu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.