De Ziua Internationala a Copilului, pentru elevii din Bucuresti, dar si din tara se organizeaza competitii sportive, jocuri, desene pe asfalt, dar si la moda - pe calculator, spectacole si concursuri literare. Fundatii, organizatii non-guvernamen

De Ziua Internationala a Copilului, pentru elevii din Bucuresti, dar si din tara se organizeaza competitii sportive, jocuri, desene pe asfalt, dar si la moda - pe calculator, spectacole si concursuri literare.
Fundatii, organizatii non-guvernamentale, scoli, inspectorate scolare, care mai de care se preocupa acum, in al doisprezecelea ceas, de copiii cu dizabilitati, cei din scolile speciale. Mai sunt insa si lucruri care s-ar putea sa fie chiar pe gustul copiilor. Elevii din Ilfov, de exemplu, vor vizita o fabrica de jucarii. Inspectoratul Scolar Brasov in colaborare cu Politia Rutiera vor lansa astazi ""Saptamana micului pieton"". In mai multe orase din judetul Alba se va desfasura ""Parada copilariei"", sub genericul careia vor avea loc demonstratii de dans modern, expozitii de arta plastica, competitii sportive si desene pe asfalt.
SURPRIZE. La Buzau, copilul care va castiga competitia organizata de Prefectura se va juca chiar... de-a prefectul. In Capitala, parcurile vor fi pline de copii si de competi-tii. In parcurile IOR, Cismigiu, Bazilescu, Herastrau, Tineretului se vor desfasura concursuri sportive, spectacole organizate de Cluburile Copiilor, in colaborare cu Directia de Sport din cadrul primariilor de sector. Cei mai mari de la liceu vor participa, tot azi, incepand cu ora 11:00 la un mars impotriva violentei pe traseul Piata Victoriei - Piata Charles de Gaulle. Elevii Colegiului ""Sf. Sava"" se vor intalni cu ministrul Integrarii Europene.
Ministrul Educatiei, Mihail Hardau, va fi pentru o zi ""Ministrul Copiilor"" si va raspunde elevilor care vor suna la numarul de telefon gratuit 0800-80.11.00, intre orele 16:00 si 18:00. (Eugenia Mihalcea)

""CLOPOTEL""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.