Deputatii s-au dat ieri in stamba la sedinta din plen dedicata respingerii mai multor proiecte de lege, pornind de la initiativa legislativa a senatorului PRM, Gheorghe Funar, referitoare la ""atribuirea unei locuinte celui mai tanar erou al Armatei
Deputatii s-au dat ieri in stamba la sedinta din plen dedicata respingerii mai multor proiecte de lege, pornind de la initiativa legislativa a senatorului PRM, Gheorghe Funar, referitoare la ""atribuirea unei locuinte celui mai tanar erou al Armatei romane, celui mai tanar veteran de razboi, decorat cu patru medalii de razboi si supravietuitor al unui lagar nazist"".
DISPUTA. ""Periodic stam sa facem sedinte, pentru respingerea proiectelor lui Funar care sunt niste aberatii"", a declansat disputa deputatul PNL, Horea Uioreanu, enervand-o pe Olguta Vasilescu, deputat PRM. ""Daca domnul Uioreanu nu isi cere scuze, parasim lucrarile"", a avertizat Vasilescu, dar liberalul nu a ascultat-o. ""Astept eu scuze din partea domnului Funar, pentru proiectele pe care nu stiu de unde le scoate. A confundat postul de primar cu cel de parlamentar. A uitat ca, in 2004, a luat picioare in fund de la electoratul clujean"", a spus liberalul, declarand ironic ca ar fi dispus totusi sa sustina un proiect al lui Funar, cel referitor la sanatatea mintala, doar pentru ca ""e facut dupa chipul si asemanarea dansului"". Vizibil iritati, deputatii PRM au parasit lucrarile, sustinand ca ""s-au saturat de nesimtirea unora"". (Lavinia Dimancea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.