Pe Stadionul Cetate din Alba Iulia se anunta mare spectacol. La 2 iunie, de la ora 17:00, cascadorul Lae Dreghici si fiul sau, Robert, vor oferi surprize cu adrenalina. Daca intrebi pe oricine in Alba Iulia de cascadorul Lae, ti se raspunde: ""Cu

Pe Stadionul Cetate din Alba Iulia se anunta mare spectacol. La 2 iunie, de la ora 17:00, cascadorul Lae Dreghici si fiul sau, Robert, vor oferi surprize cu adrenalina.

Daca intrebi pe oricine in Alba Iulia de cascadorul Lae, ti se raspunde: ""Cum sa nu-l cunosc? E un pic nebun. In sensul bun al cuvantului!"". Fiindca nici chiar cei mai curajosi n-ar indrazni sa faca ceea ce face Lae Dreghici. A sarit cu o Dacie peste doua tiruri puse cap la cap, la 140 de km/ora. A ""zburat"" 63,68 de metri, ajungand la o inaltime de 11 metri. A trecut cu masina prin foc, a executat duble rasturnari si spune ca le va mai repeta si de-acum inainte, desi are 53 de ani.

De data aceasta, la Zilele Orasului Alba Iulia, a pregatit una si mai si: o cascadorie cu doua masini suprapuse care zboara si se rastoarna. Cel de-al doilea profesionist cu care lucreaza Lae Dreghici este Robert, nimeni altul decat fiul sau. Evenimentul se numeste chiar asa, ""Cascadori si cascade"", iar intrarea este libera. La spectacolul amintit mai participa Talisman, Cristina Rus si Alina Sorescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.