Cei cinci oameni pe care ii intalnesti in rai Colectia Raftul intai a Editurii Humanitas ne propune o carte celebra, ecranizata deja de postul de televiziune ABC: ""Cei cinci oameni pe care ii intalnesti in Rai"". Raiul poate fi imaginat in chipu

Cei cinci oameni pe care ii intalnesti in rai

Colectia Raftul intai a Editurii Humanitas ne propune o carte celebra, ecranizata deja de postul de televiziune ABC: ""Cei cinci oameni pe care ii intalnesti in Rai"".
Raiul poate fi imaginat in chipuri nenumarate. Eddie, care moare intr-un accident incercand sa salveze o fetita, se pomeneste nu intr-un eden luxuriant, ci intr-o conversatie-calatorie alaturi de cinci oameni cu care si-a intersectat drumul pe pamant. Ca in ""Povestea de Craciun"" a lui Dickens, ei ii ofera indiciile cu ajutorul carora poate dezlega misterul propriei vieti.

APOCALIPSA LUMINOASA. Best-seller international, ""Cei cinci oameni pe care ii intalnesti in rai"" este o versiune optimista, ca o apocalipsa luminoasa, a felului in care drumul nostru de pe pamant continua in alta dimensiune. Cartea a fost adaptata pentru televiziune in 2004, in regia lui Lloyd Kramer, cu Jon Voight in rolul principal.
""O poveste pe care o devorezi cand esti indragostit, pe care simti nevoia sa o ai aproape cand te simti pierdut, o poveste la care te intorci iar si iar, pentru ca iti da posibilitatea sa te vezi pe tine insuti si lumea din jur intr-o lumina noua. O carte ca un dar pentru suflet"", scrie Amy Tan, iar James McBride caracterizeaza volumul ca fiind ""Un roman profund, emotionant, scris cu elocinta povestitorului care indrazneste sa patrunda intr-un univers miraculos, o lectie plina de poezie si speranta despre viata de aici si de dincolo"".

semnale Editoriale


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.